Bokningsvillkor

Här är bokningsvillkoren för uthyrning av släp och husbil hos hyrafordon.nu:

Genom att boka ett släp eller en husbil hos hyrafordon.nu accepterar du följande villkor och regler:

Bokningsavbokning: Om det bokade fordonet inte kan hämtas måste det avbokas via telefon. Om avbokning sker mindre än 3 timmar före den bokade hyresperiodens start debiteras full hyreskostnad av hyrafordon.nu. Om det bokade fordonet inte har hämtats inom 2 timmar från den bokade hyresperiodens start annulleras bokningen och full hyreskostnad debiteras eller faktureras till hyrestagaren.

Tillgänglighet: En bokning garanterar inte tillgång till fordonet. Om tidigare hyrestagare inte har lämnat tillbaka fordonet i tid eller har lämnat det i skadat skick, är hyrafordon.nu inte skyldigt att tillhandahålla ett annat fordon till hyrestagaren. Hyrafordon.nu kan inte hållas ansvarigt för eventuella direkta eller indirekta förluster eller kostnader för hyrestagaren i detta avseende.

Användning av fordon: Endast hyrestagaren får köra och använda släpvagnen eller husbilen. Fordonet får endast användas inom Europa om inget annat avtalats. Fordonet får inte hyras ut vidare och får inte användas för transport av personer eller djur. Hyrestagaren måste ha ett giltigt körkort som tillåter att släpvagnen eller husbilen dras med deras fordon.

När du hyr vår husbil så ingår 150 fria mil (därefter 45 kr/milen)

Fullt försäkrad inkl. utvändig tvätt. Båda husbilarna är utrustade med cykelställ, TV, bord & fyra stolar för utebruk, elkabel, markis & tältmatta. (OBS! köksgeråd och sängkläder ingår)

Parkeringsböter: Hyrestagaren ansvarar för eventuella parkeringsböter som utfärdats för det hyrda fordonet. Om böterna inte betalas inom 10 dagar faktureras bötesbeloppet inklusive påminnelseavgift till hyrestagaren.

Skador, stöld och försäkring: Hyrafordon.nu är inte ansvarigt för person- eller egendomsskador som uppkommit i samband med det hyrda fordonet, inklusive skador på hyrestagarens fordon. Hyrafordon.nu ansvarar inte för förluster till följd av driftstörningar eller fel på fordonet. Eventuella skador som upptäcks efteråt eller om fordonet återlämnas efter avtalad tid faktureras till hyrestagaren. Självrisken för skador är 4 000 kronor och kan debiteras av hyrafordon.nu. Vid stöld av fordonet gäller en självrisk på 3 000 kronor, som kan debiteras av hyrafordon.nu.

Återlämning av fordon: Fordonet ska återlämnas senast kl. 11:00 för återlämning i bokningen. Vid försenad återlämning kan hyrafordon.nu fakturera ytterligare hyresavgifter enligt gällande prislista till hyrestagaren.

  • Hyra Högsäsong 21 000kr ink städning, sängkläder
  • Låg säsong 18 000kr ink städning, sängkläder
  • Låg säsong WEEKEND 11 000kr ink städning, sängkläder

Observera att det tilkommer en depositionsavgift på 15.000kr som återbetalas när husbilen återlämnas OM det inte dykt upp några nya skador.

Släpvagnarna skall betalas kontan/kort på Hemköp

Husbil skall betalas med swish, antingen handpenning (10.000kr) eller hela beloppet.

Hyresavtal
Detta mejlas till dig i samband med din bokning och fylls i tillsamans vid utlämning.