Från: 11000,00 kr

Chausson 627GA TITANIUM ULTIMATE 170 AUTOMAT Långbädd inkl. Städavgift (2000kr)

Från: 18000,00 kr

Chausson 627GA TITANIUM ULTIMATE 170 AUTOMAT Långbädd inkl. Städavgift (2000kr)

Hyr vår splitternya fullutrustade husbil – AC i bodel och Isabella stolar & bord!

Utforska världen med ultimat komfort och stil genom att hyra vår toppmoderna husbil! Med nyligen monterat AC-aggregat, lyxiga Isabella-stolar och bord, samt en praktisk gasolgrill, tar vår husbil den all inclusive-upplevelsen till en helt ny nivå.

Oavsett om du strävar efter att utforska natursköna landskap eller upptäcka spännande städer, tar vår husbil dig dit du vill på dina egna villkor. Utrustad med alla bekvämligheter för att skapa minnen för livet, är vår husbil det perfekta valet för din nästa resa.

Vår husbil är tillgänglig för ”weekend” bokningar (Lågsäsong) och veckobasis, med en minsta hyrestid på 7 dagar (Högsäsong), vilket ger dig gott om tid att utforska och njuta av din resa. Vi erbjuder ett prisvärt och bekvämt alternativ för ditt äventyr. Kontakta oss idag för att boka din tid och låt oss hjälpa dig att skapa minnen för livet på vägen!

Chausson 627GA TITANIUM ULTIMATE 170 AUTOMAT Långbädd

Våran splitternya och exklusiva husbil, perfekt skräddarsydd för det moderna paret som inte kompromissar med varken komfort eller funktionalitet. Med en elegant längd under sju meter erbjuder vår Chausson-husbil en oöverträffad kombination av raffinerade funktioner och imponerande sovplatsstorlekar.

Utrustad med ett generöst garage, en unik signaturfunktion från Chausson, erbjuder vår husbil en smidig förvaringslösning för cyklar, stolar och annan nödvändig utrustning för dina äventyr. Med vår husbil tar vi lyx och bekvämlighet på vägarna till en oöverträffad nivå och levererar en upplevelse som överträffar alla förväntningar.

All inclusive lyx i en ny dimension!

Upptäck en resa bortom det vanliga med vår toppmoderna husbil som kombinerar ultimat lyx och bekvämlighet! När du stiger ombord möts du av en atmosfär av elegans och komfort, där det avancerade luftkonditioneringssystemet skapar en behaglig miljö för alla resenärer. Njut av avkoppling i våra exklusiva Isabella-stolar och bord, designade för att lyfta din resa till en helt ny nivå av bekvämlighet och stil.

Men det är inte allt – vår husbil är utrustad med en praktisk gasolgrill som ger dig möjlighet att laga gourmetmat även när du är på väg. Dessutom finns det generösa förvaringsutrymmen som gör det enkelt att organisera och hålla ordning på din utrustning och tillbehör, samt automatiska strålkastare som ger dig optimal sikt på vägen oavsett tid på dygnet.

Med panoramataket kan du uppleva fantastiska vyer under din resa och när natten faller ger stämningsbelysningen med LED i golvet en mysig atmosfär. Dessutom finns det en mängd andra funktioner för att göra din resa så bekväm och njutbar som möjligt, inklusive bältade platser, panoramafönster, USB-uttag, skofack, farthållare och mycket mer.

Utrustning

Bältade platser
förvaringsutrymmen och tillbehör i badrummet
Hjälp att hålla körfält
Filvarningsassisten
Stämningsbelysning med LED i golvet
Uppvärmning som kan användas under färd
programmerbart värmesystem som drivs med bränsle
Utomhusdusch
Garderob med lådor
Förstärkt LED-belysning
Köksinredning: Kastrullskåp, stänkskydd med dekorbelysning
ESP
Dubbelglasfönster med rullgardin/myggnät

Utrustning

Automatiska strålkastare och vindrutetorkare
Automatisk nödbroms
Sänksäng med premiumklädsel
Myggnätsdörr
Anslutning gas för utomhusbruk
USB-uttag
Skofack
Farthållare + hastighetsbegränsare
Badrum med fönster*
Svängbara förarhyttsäten, justerbara i höjdled med dubbla armstöd
Utdragbart fäste för platt-tv
Panorama sky-roof
Gardiner

+ mycket mer!

Galleri

Övrig Information

Regler

För att hyra en husbil hos oss krävs att hyrestagaren har haft körkort i minst fem år och är över 26 år gammal. Alla våra husbilar kan köras med ett vanligt B-körkort. Vänligen notera att våra husbilar är rökfria och husdjur är ej tillåtna ombord. Bränsle ingår inte i hyrespriset, och vi ber att fordonet återlämnas med samma mängd bränsle som vid incheckningen. Gasol ingår (1 styck). Observera att våra husbilar är avsedda för resor inom Europa.

Regler kring städning

Hyrestagaren ansvarar för grovstädning innan återlämning av fordonet, vilket inkluderar att tömma kylskåpet, slänga skräp och torka upp eventuella spill. Observera att toaletten och spillvattentanken måste tömmas före utcheckning . Om städningen inte godkänns förbehåller sig Hyrafordon.nu rätten att debitera hyrestagaren en avgift för detta. Läs mer…

Handpenning (10.000kr) eller hela beloppet betalas via Swish direkt vid bokning!

Betalningsregler

Betalning sker via Swish

Avbokningsregler

Vi erbjuder inte något avbokningsskydd och förbehåller oss rätten att fakturera delar eller hela beloppet om något avviker från våra bokningsvillkor. Vi förbehåller oss också rätten att neka återbetalning efter att ha verifierat kundens trovärdighet inom två dagar efter beställning av tjänsten.

Bokningsinformation

Bokningsvillkoren för uthyrning av släp och husbil hos hyrafordon.nu inkluderar regler för avbokning, tillgänglighet, användning av fordon, försäkring, ansvar för skador och stöld, samt återlämning av fordon. Vid avbokning inom 3 timmar före hyresperiodens start debiteras full hyreskostnad. Tillgång till fordonet garanteras ej. Hyrestagaren ansvarar för parkeringsböter och eventuella skador på fordonet. Husbilarna inkluderar 150 fria mil, är fullt försäkrade och utrustade med cykelställ, TV, bord, stolar, elkabel, markis och tältmatta (köksredskap och sängkläder ingår). Priserna varierar beroende på hög- eller lågsäsong. Betalning för släpvagnar sker kontant/kort på Hemköp, medan husbilar betalas med Swish. Återlämning av fordon ska ske senast kl. 11:00 enligt bokningen. Läs mer under ”bokningsvillkor” nedan.

Bokningsvillkor